ŞİLE BEACH VOLLEY MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU

ŞİLE BEACH VOLLEY MUHTEŞEM FİNALLE SON BULDU

Şile Belediyesinin katkıları ve Ümraniye motorlu taşıt sahipleri ve şoförleri esnaf odamızın da sponsorları arasında olduğu 15. Şile Plaj Voleybolu Müsabakalarında bu yıl birbirinden değerli profesyonel sporcular yarıştı. Şile’de Pro beach oyuncularının mücadeleleri Ege ve Akdeniz plajlarında yapılan müsabakaları aratmadı.



15.  plaj voleybolu 05 Temmuz Cuma günü start verip, 07 Temmuz Pazar günü sona erdi.


15.Şile Plaj Voleybolunun şampiyonları, Kızlarda Fenerbahçe’nin Milli Sporcuları; 1.Bahar Toksoy-Müge Ocakçı, erkeklerde ise muhteşem bir final maçını kazanan Milli Sporcular Bilal Dönmez-İbrahim Çadır ikilisi oldu.


05 Temmuz Cuma Günü Şile Fusha Beach’te Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Belediye Başkanı İlham Ocaklının servis vuruşlarıyla başlayan müsabaka 3 gün boyunca devam etti.


 Voleybol turnuvasına  18 Erkek, 12 Bayan toplam 30 takım katıldı.


“07 Temmuz Pazar günü oynanan yarı final ve final maçlarına ilgi her zaman olduğu gibi yoğundu. Final maçına Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öztaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Ayvalı, İlçe Spor Müdürü Tanju Altınay, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, ŞADER Başkanı Süleyman Hilmi Eren, turnuvanın ana sponsoru Ömer Özbilgin ve sporseverler katıldı.