Ümraniye Şoförler Odası İftar Programın da Buluştu

Ümraniye Şoförler Odası İftar Programın da Buluştu


Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası üyeleri ile iftar programında bir araya geldi.









Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert

Ramazan ayının manevi bereketini huzurunu yaşamak rahmet ve mağfiretine mazhar olmak için birlik beraberliğimizi daha da perçinleştirmek esnafımızla her zaman güçlü olan sosyal diyaloğumuzu ziyadeleştirmek adına esnaflarımızla ramazan soframızda büyük bir aile gibi bir araya geldik.


Rabbim Birlik ve beraberlik içerisinde daha nice ramazanı şeriflere bizleri ulaştırmayı birlik içerisinde sofralarımızı paylaşmayı nasip etsin inşallah


Her zaman esnafımın yayında olmayı derdine çare sıkıntısına ortak olmayı elimizden geldiğince sorunlarını çözmeyi iyi ve kötü gününde yanında olmayı esnafımıza hizmet etmeyi kendine vazife etmiş bir kardeşiniz olarak bundan sonra da Rabbim izin ve ömür verdikçe sizlerin hizmetinizde olacağımı bilmenizi isterim.


Gönül soframıza icabet eden, gelen, gelemeyen, gönlü bizimle olan tüm esnafımızdan Allah razı olsun. Tüm Esnaflarımızın Ramazanı Şerifleri Mübarek olsun. Kazasız belasız hayırlı kazançlı bereketli günler dilerim.


1300 kişinin katıldığı İftar programı büyük toplantı ve organizasyonların temiz titiz ve kaliteli hizmetten asla ödün vermeyen tecrübeli personeli ile bölgede tercih edilen ilk mekânlardan olan Çekmeköy Yılmaz Restoran da gerçekleşti. 

 

FOTO GALERİ : http://umrsofesnaf.com/foto.php?fotoid=2645