İ.T.E.O BAŞKANI EYÜP AKSU ZİYARETİ

İ.T.E.O BAŞKANI EYÜP AKSU ZİYARETİ













İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Sayın Eyüp Aksu yönetim kurulu üyeleri ile beraber odamızı ziyaret etti.  Aksu Başkan adaylığı ve UKOME Temsilcisi olmasın da ki süreçte kendisine vermiş oldukları destekten dolayı başkanımız Nezih Mert ve yönetimine teşekkür etti.


Aksu ziyaretin de oda yönetimi ile sohbet ederek sorularını yanıtladı. UBER le mücadelemiz de kararlı bir şekilde mücadelemizi beraber sürdüreceğiz.


Aksu başkanlığımız döneminde ve her zaman oda başkanları ile beraber hareket edeceklerini ve esnafımızın sorunları ile her platformda beraber istişare ederek kararlı bir şekilde sorunların ihtiyaç ve taleplerin çözümü noktasında gereken çalışmaları beraberce yapacağız dedi.


Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert


Esnafımıza hizmet noktasında sizinle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorum odamız ve yönetimimizle beraber tarafımıza düşen göreve hazırız.


İ.T.E.O Başkanı Eyüp Aksu ve Yönetimini Makamında Yönetimi İle beraber ağırlayan Başkan Nezih Mert ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Eyüp Aksu yu ve yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.