ACIBADEM ŞEHİR TAKSİ DURAĞI HİZMETE AÇILDI

 ACIBADEM ŞEHİR TAKSİ DURAĞI HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Acıbadem Şehir Taksi Durağı"nın açılışı gerçekleştirildi.



Taksi durağı açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert, Kemah Belediyesi Eski Belediye Başkanı Hüsamettin Şanal, İstanbul Otomobilciler Başkan Vekili Mehmet Ayvaz, Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odası Başkanı Nezih MERT muhtarlar, taksici esnaflar ve Acıbadem Mahalle sakinleri katıldı.



Açılış törenini gerçekleştiren Başkan Hilmi Türkmen "Bugün üç ayların başlangıcı mübarek Recep Ayı'nın birinci günündeyiz. Cenab-ı Allah cümlemizi bu güzel ayları mübarek kılsın. İnşallah ülkemizi, milletimizi, gönül coğrafyamızı Ramazan ayına huzur içerisinde kavuştursun. Bu mübarek günde burada bir taksi durağının açılışındayız, hayırlı uğurlu olsun. Bizler Üsküdar Belediyesi olarak taksi durakları konusunda hassasız. İstiyoruz ki taksici esnaf kardeşlerimiz müşterilerine en konforlu şekilde hizmet sunsunlar. 

Gün boyu yaşadıkları İstanbul trafiğini duraklarında mola verdiklerinde atabilsinler. Her açtığımız taksi durağında taksici dostlarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor, onlar mutlu olduğunda dolayısıyla bizde mutlu oluyoruz. Ben taksicilerimize helalinden bol kazanç diliyorum." dedi.


Açılışta konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan sert, "Üsküdar medeniyeti, tarihi ve kültürüyle farklı bir yer. Sizler de Üsküdar'a yakışır önemli işler yapıyorsunuz. Tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından Başkan Hilmi Türkmen protokol üyeleri ile birlikte taksi durağının açılışını gerçekleştirdi.