4. OLAĞAN KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

4. OLAĞAN KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

4. Olağan Genel kurulunu Gerçekleştiren Ümraniye Motorlu Taşıt Sahipleri ve Şoförleri Esnaf Odamız  Esnafımızın Yoğun Sevgisini Saygısını Kazanmış Olan Başkanımız ve Yönetimi  Esnafımızın Desteği Güveni ve Oyları ile Tek Aday ve Tek Liste Girdiği kongremiz de  Başkan Nezih Mert ve Yönetimine Kıymetli Esnafımız Bir Kez Daha Kendilerine  Hizmet Etme Görevini Tevdi Ettiler.


Ümraniye Haldun Alagaş Spor Tesislerinde Gerçekleşen Kongremiz  İstanbul Şoförler Esnaf Odası Başkanı Cem Sert’in Divan Başkanlığında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın Okunması ile Başladı.  Geçmiş Dönem Gelir-Gider Raporları ile Faaliyet Raporları ve Yeni Dönem Tahmini Bütçesi oy Birliği ile Oylandı. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, ESSİAD Başkanı Necmettin Sarı, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı, Marangozlar Esnaf Odası Başkanı Suat Yazıcı, MODOKO Başkan Yardımcısı Osman Er, Meclis Üyeleri Sacit Eyüboğlu ve Murat Daşdemir Gibi Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Kongre Esnafımızın  Yoğun Katılımlı ile Gerçekleşti.


Kongremize Katılan Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım Esnafımıza Hitaben


İlçemiz Esnaf Odaları ile İstişari Görüşmelerimiz Her Zaman Devam Ettiği Gibi Sürekli Olarak da iletişim Halindeyiz Şoförler Odası Olarak da Pandemi Süreci Boyunca Toplu Taşıma Araçlarının Temizliği ve Konuya Olan Hassasiyeti Araçların ve Durakların Dezenfekte Edilmesi Temizliği Hususunda Gösterdikleri Çaba Takdire Şayandır. Tüm Esnafımıza Teşekkür Ediyor Kongrenizin Hayırlı Olmasını Diliyorum.


Başkanımız Kıymetli Esnafımıza Teşekkür Konuşmasında


Her Zaman Kıymetli Esnafımızın Yanında Olmayı İyi Gününde Sevincini Kötü Gününde Derdini Paylaşmayı İmkanların el Verdiği Sürece Şahsım ve Yönetimim ile Beraber Problem ve Sorunlarımızın Üstesinden Gelmeyi Kendimize Misyon Başkanınız Nezih Mert Olarak Kendime Görev Addediyorum. Öncelikle Her Gün Daha da Büyüyen Odamızın Kıymetli Esnafına Kongremize Gelerek Bizlere Desteklerini Sunan Selam ve Hayır Dualarını Ulaştıran Gelmek İsteyip de Aramızda Olamayan Tüm Esnafımıza Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına Çok Teşekkür Ediyorum.


Kongremizi Yöneten Kıymetli Divan Başkanımıza ve Yönetim Kuruluna


Kongremizin Seçimi İşlerini Yürüten Seçim İşleri Başkan ve Kıymetli üyelerine


Kongremizin Asayiş ve Düzenini Sağlayan Kıymetli Emniyet Teşkilatımıza


Kongremizde Yanımızda Olan Çok Kıymetli Esnaf Odası Başkanlarımıza


Kongremizin Sorunsuz Bir Şekilde Sürmesini Sağlayan Kıymetli Mesai Arkadaşlarım ve Emekçi Kardeşlerime Şahsım ve Yönetim Kurulum Adına Çok Teşekkür Ediyorum.


Kongremiz Salon Girişinde Başından Sonuna Kadar Odamızın Organize Ettiği Meslek Şehitlerimiz ve Vefat Eden Esnaflarımız Hayrına Esnafımıza ve Ümraniye Halkına Lokma İkramın da Bulundu. (Ruhları Şad Olsun)